Versnelde start opleiding Sportvisserij en aquacultuur bij De Groene Welle in Zwolle

9677
23 okt 2009

Vanwege een overweldigende belangstelling voor de opleiding Sportvisserij en aquacultuur wil De Groene Welle uit Zwolle de nieuwe opleiding versneld van start laten gaan.

Dit kan echter alleen bij voldoende deelname. Wie zich nu aanmeld, kan in overleg met de opleiding, al starten op 1 februari 2010 in plaats van september 2010!

Wie de opleiding Sportvisserij en aquacultuur gaat volgen, kiest voor een afwisselende en brede opleiding. Naast de waterkwaliteit en visstand, is er ook veel aandacht voor sportvistechnieken en materialenkennis, de organisatie van een groot sportvisevenement en duurzaam vis kweken. Daarnaast is er aandacht voor verschillende onderwerpen die om de hoek komen kijken bij een groene opleiding. Denk bijvoorbeeld aan outdoor activiteiten, bos-, natuur- en waterbeheer.

De Groene Welle biedt de mogelijkheid om op 1 februari 2010 te starten met een groep deelnemers op mbo BOL niveau 3 en 4. De opleiding start in een BOL variant. Dat wil zeggen dat je 70% van de tijd naar school komt en 30% van je opleiding aan stage (praktijkvorming) besteed.

Beroepen waar de studie Sportvissen en Aquacultuur voor opleidt:

  • (Junior) adviseur milieu en waterbeheer
  • Visgids
  • (Junior) adviseur recreatie en toerisme bij gemeente, provincie, water- of recreatieschap
  • Toezichthouder/handhaver milieu- en visserijwetgeving
  • Verkoper sportvisspeciaalzaak
  • Viskweker

Meer informatie over de nieuwe opleiding?

Neem contact op met de heer M.R. van der Kuur, unitmanager groen, Bel (038) 467 11 20 of mail info@groenewelle.nl. Ook kun je kijken op www.groenewelle.nl/mbo/sportvisserijenaquacultuur

De Groene Welle is gevestigd aan de Koggelaan 7 in Zwolle

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.