Nieuw: SportvisserREISgids Overijsselse Vecht

9094
05 nov 2009

De Overijsselse Vecht is een geweldig viswater gelegen in een prachtige omgeving. De ideale locatie dus voor een weekendje weg in eigen land waarbij zowel de hengels als partner en kids prima mee kunnen worden genomen.

De Sportvisserreisgids Overijsselse Vecht wijst de sportvisser en zijn gezin de weg naar een prettig verblijf in het Vechtdal. Leuk als cadeau voor de feestdagen!

Visstekken

Dit honderd pagina’s tellende handzame full colour boekje biedt een compleet overzicht van de mooiste en best bereikbare visstekken langs de Overijsselse Vecht. Door middel van de per stek toegevoegde foto, kaart en route- en stekbeschrijving ben je volledig op de hoogte van wat je aan de waterkant kunt verwachten.

Behalve stekinformatie komt in dit boekwerkje ook al het andere wat je als sportvisser wilt weten aan bod. Hierbij moet je denken aan de vereiste visdocumenten, beste vistechnieken, de te vangen vissoorten en de speciale visarrangementen die je langs de Vecht kunt boeken. Kortom: een must-have voor de sportvisser die goed beslagen ten ijs wil komen aan dit fantastische viswater.

Meer dan vissen alleen

In de Sportvisserreisgids Overijsselse Vecht is niet alleen aan de sportvisser gedacht. Ook voor de andere gezinsleden is interessante informatie over de regio opgenomen. Zo wordt er aandacht geschonken aan de mooie dorpen en vele andere bezienswaardigheden in het Vechtdal. Partner en kinderen kunnen dus zonder enkel bezwaar mee op deze gezinsvakantie in eigen land, bijvoorbeeld komende voorjaars- of zomervakantie!

De Sportvisserreisgids Overijsselse Vecht is samengesteld door Hengelsport Federatie Oost Nederland en Sportvisserij Nederland.

-> Bestel de gids!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.