HSV De Baars vraagt om onderhoud steigers

4810
23 nov 2009

Bron: schagenfm.nl. De gemeente Schagen gaat de bestaande vislocaties in de stad beter onderhouden. Hiervoor wordt de komende jaren € 50.000,- per jaar beschikbaar gesteld.

Aanleiding is een brief van Hengelsportvereniging De Baars uit Schagen. Die vereniging is ontevreden met de mogelijkheden om in Schagen te kunnen vissen. De vereniging heeft ook om nieuwe vislocaties gevraagd, maar die wens wordt door de gemeente niet ingewilligd.

Schagen heeft op dit moment ongeveer 30 steigers en verharde oevers, met een totale lengte van 400 meter, waar vissen mogelijk is. Volgens de gemeente moet dat voor De Baars, die 700 leden telt waarvan 450 uit Schagen, voldoende zijn.

Daarom is gekozen om alleen grootschalig onderhoud uit te voeren aan de bestaande steigers en verharde oevers. Ook wordt bekeken of een aantal plaatsen toegankelijk kan worden gemaakt voor rolstoelen.

Bron: schagenfm.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.