uitzending gemist: Marco in 'Westbroek' op RTV Utrecht

8554
24 nov 2009

De enige krab die in de regio te vinden is is de Chinese Wolhandkrab. Henk Westbroek van RTV Utrecht gaat vandaag samen met Marco Kraal van Sportvisserij Nederland, ook bekend van VIS TV, op onderzoek uit in een echte vissersboot bij Tull en 't Waal.

-> Bekijk hier de uitzending 'Krabbend Utrecht' terug. Het item met Marco en Henk vissend op krab begint na 1 minuut 40.

DI 24 & ZA 28 NOVEMBER - Henk krabt wel vaker zijn hoofd, en doet dat vandaag weer op verschillende plekken in onze provincie, op zoek naar krabbend Utrecht. Daarbij vist hij op wolhandkrabben bij Tull en 't Waal, samen met Marco Kraal. Wolhandkrabben zijn in een aantal Nederlandse wateren tegenwoordig in groten getale aanwezig, en kunnen zo een echte plaag vormen voor sportvissers. Ze worden zelfs met de hengel gevangen, bijvoorbeeld tijdens het vertikalen met kunstaas en dood aas op roofvis.

Wanneer? Dinsdag 24 nov. vanaf 17:35 (ieder uur opnieuw tot 07.00 uur de volgende dag) en zaterdag van 07:35 (ieder uur opnieuw tot 07:00 de volgende dag)
Waar? RTV Utrecht
Meer informatie: RTV Utrecht

Over 'Westbroek':

Elke week gaat Henk Westbroek op RTV Utrecht op zoek aan de hand van een thema. Hoe giftig of hoe tropisch is Utrecht eigenlijk? En hoe staat het met de Utrechtse humor? In Westbroek! krijgt u antwoord op deze en vele andere vragen.

Westbroek! is elke dinsdag en zaterdag te zien. Dinsdag vanaf vanaf 17.35 uur (ieder uur opnieuw tot 07.00 uur de volgende dag) en zaterdag van 07:35 (ieder uur opnieuw tot 07:00 de volgende dag).

-> Bekijk hier de uitzending 'Krabbend Utrecht' terug. Het item met Marco en Henk vissend op krab begint na 1 minuut 40.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.