Visstekken zoeken op Visplanner.nl

25459
16 dec 2009

Bij de VISpas voor 2010 ontvang je ook de nieuwe Landelijke en Federatieve Lijst van Viswateren. In dit circa tweehonderd pagina’s tellende boekje staan de wateren vermeld waar je met je VISpas in mag vissen. Met de Visplanner kun je uit dit grote aanbod snel en gemakkelijk zoeken naar nieuwe visstekken.

In de lijsten voor 2010 zijn weer tal van nieuwe viswateren opgenomen. Het is soms echter niet eenvoudig te zien waar de wateren nu precies liggen. Speciaal daarvoor heeft Sportvisserij Nederland de Visplanner ontwikkeld. Via de website www.visplanner.nl kun je op kaart tot in detail zien waar de viswateren liggen die je met de VISpas mag bevissen. Let er daarbij wel op dat het bij het vissen wettelijk verplicht is om de VISpas en de Lijst van Viswateren bij je te hebben. Bij controle moet je namelijk kunnen aantonen dat je in het desbetreffende water mag vissen.

Visvoorzieningen

Daarbij zijn op de Visplanner ook allerlei visvoorzieningen zoals trailerhellingen, steigers, bootverhuur, forelvijvers en hengelsportwinkels aangegeven. Bij veel wateren is ook een foto opgenomen die je een eerste indruk van het viswater geven. Daarnaast is het mogelijk om de kaart om te zetten in een luchtfoto, zodat je gedetailleerd kunt inzoomen op het water. De Visplanner is kortom het ideale middel om veel nieuw visplezier te ontdekken.

Bron: Hèt Visblad jan. '10

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.