Karperbeurs CarpEvenTT goed bezocht ondanks winterweer (video)

5117
21 dec 2009

CarpEvenTT in Assen – dat plaatsvond van vrijdag 18 t/m zondag 20 december – is met een kleine 2000 bezoekers goed bezocht. Dit ondanks de slechte weersomstandigheden die heel Nederland afgelopen weekend teisterden. De organisatie is dan ook dik tevreden en ziet een goede basis voor volgende edities.

De eerste editie van CarpEvenTT in de TT Hall Assen stond drie dagen lang volledig in het teken van het karpervissen. Karpervissers uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland waren op deze karperbeurs afgekomen. De een voor een compleet nieuwe visuitrusting, de ander alleen voor de nieuwtjes op de markt. Uiteraard kwam iedereen ook voor de gezelligheid en de highlights van deze jongste hengelsportbeurs van Nederland.


Video: RTV Drenthe (Youtube kanaal)

-> Check hier de foto's van het evenement

De georganiseerde buitenactiviteiten konden vanwege het barre winterweer helaas niet plaatsvinden, maar dit werd binnen op de beursvloer dubbel en dwars goedgemaakt. Zo waren er verschillende lezingen van bekende karpervissers en als klap op de vuurpijl konden bezoekers zich vergapen aan karpers van imposant formaat in een gigantisch aquarium. Dit aquarium bleek een ware publiekstrekker.

Peilingen onder standhouders wezen uit dat de beurs goed was opgezet en een professionele uitstraling had. Er heerste een gezellige en intieme sfeer op de beursvloer en er werden bovendien goede zaken gedaan. Diverse standhouders hebben dan ook al weer ingetekend voor volgend jaar.

Al met al is de organisatie tevreden over de eerste editie van deze beurs en ziet zij uit naar de twee editie van CarpEvenTT in 2010.

-> Check hier de foto's van het evenement

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide