13 februari: dood aas visdag in het Westland!

7221
27 jan 2010

De roofvisafdeling van Hengelsportvereniging Groot Rotterdam organiseert op zaterdag 13 februari de tweede editie van de 'dood aas praktijkdag'. Deze dag zal in het teken staan van het vangen van snoek met dood aas.

Deelname is alleen mogelijk voor leden van HSV Groot Rotterdam en haar zusterverenigingen Sportvisserij Belangen Delfland (SVBD) en de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV).

De locatie voor deze dag is de Noordvliet bij Maasland. Tussen Maasland en Schipluiden loopt de N468, een zijweg hiervan is de Kwakelweg. Aan het einde van de doodlopende Kwakelweg ligt een kleine parkeerplaats, direct aan de Noordvliet. Vanaf hier kan kilometers lang gevist worden. Om 08:30 verzamelen wordt verzameld op de parkeerplaats aan het eind
van de Kwakelweg.

Omdat er met deze winter reële kans is op vorst en ijs, wordt de deelnemers aangeraden om op 12 februari nog even te bellen of de visdag wel door gaat. Dit kan naar Wilbert Mostert (06-49307730)

Aanmelden of vragen? wilbertmostert@hotmail.com of ariemeijer@planet.nl

Bron: HSV Groot Rotterdam

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide