Hiswa 2010; compleet in aanbod en activiteiten

4339
01 mrt 2010

Van 2 t/m 7 maart 2010 luidt de HISWA Amsterdam Boat Show traditiegetrouw de start van het vaarseizoen in. Tijdens de grootste watersportbeurs van de Benelux kunnen doorgewinterde en toekomstige watersporters hun hart weer ophalen in Amsterdam RAI.

Er zijn honderden boten in alle soorten en maten op de beursvloer te bewonderen, waaronder veel primeurs. De Water Fun Zone vormt het sportieve hart van de beurs, waar spetterende activiteiten worden georganiseerd om met name jeugd kennis te laten maken met diverse vormen van watersport. Bij het Doe-het-zelf plein zijn leerzame presentaties en workshops te volgen. Voor watersportkleding en accessoires kunnen bezoekers zeer voordelig terecht bij de uitgebreide Watersportwinkelgalerij.

Sportvisserij Nederland aanwezig

Ook de hengelsport is op de HISWA vertegenwoordigd middels een stand van Sportvisserij Nederland. Deze wordt opgesierd door een moderne visboot voorzien van alle denkbare sportvismaterialen en -toebehoren. Middels deze blikvanger zullen watersporters erop worden geattendeerd hoe leuk het is om te vissen. Daarbij worden geïnteresseerden tegelijkertijd voorgelicht over het voor sportvissers noodzakelijke bezit van de VISpas. Kortom, alles op het gebied van watersport op de beurs handig onder één dak te vinden.

Elektrisch varen

De HISWA organiseert met Stichting Elektrisch Varen en de Gemeente Amsterdam deze editie voor het eerst het Elektrisch varen paviljoen. Elektrisch & hybride varen is in opkomst; steeds meer watersporters ontdekken de charmes van het varen in rust en stilte zonder hinderlijke uitlaatgassen. Toch is deze vorm van aandrijving bij veel mensen nog vrij onbekend. Op het Elektrisch varen paviljoen kunnen HISWA-bezoekers terecht voor informatie over de mogelijkheden van elektrische en hybride boten, aandrijvingen en energievoorzieningen.

Motorboten mix

Naast veel zeilboten is op de beursvloer een groot en breed aanbod motorboten te vinden. Van extreem snelle sportboten tot comfortabele sloepen en luxueuze motorjachten. Waar je ook naar op zoek bent; voor ieder budget is een boottype te vinden op HISWA 2010. Bekende bedrijven en merken, maar ook opvallende nieuwkomers tonen de juwelen en primeurs uit hun collectie. Ook is op de HISWA alles te vinden voor op en om de boot, waaronder binnenboordmotoren, navigatie apparatuur, kleding en accessoires.

HISWA info

Voor alle informatie over de Hiswa kijk je op www.hiswa.nl. Daar zie je bijvoorbeeld dat jongeren t/m 16 jaar gratis toegang hebben en bezoekers voor maar € 4,- een 2e klas NSdagretour kunnen kopen vanaf elk NS-station in Nederland naar Amsterdam RAI.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.