Elke visserijgek zijn eigen Visma-stek (video)

5978
23 mrt 2010

De beste recepten voor boilies, een meet en greet met het WK team zeevissen, foto-grafieclinics, leren navigeren en een les in vis fileren; slechts een greep uit het nieu-we interactieve workshopprogramma dat Visma haar bezoekers deze editie voorscho-telt.

Grootste hengelsportbeurs van Europa presenteert interactief workshopprogramma 

Met de toevoeging van vijf interactieve workshopstekken op de beursvloer krijgt het element ‘learning by doing’ gestalte op de grootste hengelsportbeurs van Europa.

Karpervissers, roofvissers, zeevissers, witvissers en vliegvissers kunnen de komende editie van Visma hun hart nog meer ophalen! Elke visserij krijgt een eigen stek van 100m2 waar dagelijks een gevarieerd interactief workshopprogramma wordt gepresenteerd door hotshots uit de hen-gelsport.

Visma en Uitgeverij Publishing House & Facilities tekenen voor de invulling van de stekken. “De experts uit de hengelsport zijn benaderd om een workshop voor hun rekening te nemen” aldus mede-initiatiefnemer Hans te Kloeze van Publishing House. “Grote namen als Luuk Coppens, Bram Bokkes en Henk Simonsz waren direct enthousiast over het idee om hun kennis op een interactieve manier te delen. Dankzij hen bieden we bezoekers van Visma 2010 een gevarieerd, educatief en vooral aantrekkelijk programma.”

Beursmanager André Hooijer van Ahoy Rotterdam is blij met de toevoeging van extra interactie op de beursvloer. “Visma is al 42 jaar een begrip onder hengelsporters, waar zowel fervente vissers als recreatieve hengelsporters die af en toe een hengel uitgooien zich thuis voelen. Het gevarieerde beursprogramma en het brede exposantenaanbod van Visma biedt voor ieder wat wils. Door deze editie de specialisten in de hengelsport de aandacht te geven die ze verdienen biedt Visma haar bezoekers een nog completere dag uit!”

Op de visstekken wanen bezoekers zich midden in de hallen van Ahoy Rotterdam tussen wui-vend riet grenzend aan een visvijver letterlijk aan de waterkant. De één uur durende work-shops vinden elke dag plaats tijdens Visma. Het complete programma per stek staat vermeld op www.visma.nl/visstekken

Visma 2010

De grootste hengelsportbeurs van Europa vindt van 25 tot en met 28 maart 2010 plaats in hal 2 tot en met 6 van Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detail-list, boten en toerisme presenteren nieuwe producten, koopjes en verre visvakanties aan de ruim 20.000 bezoekers. Entree- en parkeerkaarten voor Visma zijn met korting te koop op www.visma.nl. Voor kinderen tot 13 jaar is de toegang gratis.

Sportvisserij Nederland

Uiteraard ontbreekt Sportvisserij Nederland niet op de Visma. Dit jaar wordt groots uitgepakt met onder meer een groot jeugdplein, een speciale contactdag voor vrijwilligers, kun je meer te weten komen over de Nationale Hengeldag en kun je je uit je dak gaan aan de drilmachine. Stekkies kunnen elkaar ontmoeten voor de laatste vistips op het enige echte Stekkieplein, en winkelproducten worden tegen gereduceerd tarief verkocht.

-> Bekijk hier het fotoalbum van Visma 2009.

Maar dat is nog lang niet alles, dus kom zeker langs op de stand van Sportvisserij Nederland.

Visclinics met Ed & Marco

Is jouw vismaat nog steeds niet geabonneerd op Hét Visblad?! Wijs hem of haar er dan snel op dat het een verdraaid goed plan is om op de VISMA een abonnement te nemen. Want wie op de VISMA abonnee wordt, maakt kans op een visclinic met Ed & Marco! Lees er alles over in het nieuwe Visblad.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide