Jeugdkamp Karper Club Nederland

5784
15 mrt 2010

Karper Club Nederland, de snelst groeiende internetclub van Nederland is alweer toe aan hun 4de jeugdkamp. En deze is in samenwerking met het maandblad Karper. Deze jonge club timmert met hun jeugdkampen hard aan de weg.

In hun kampen hebben ze veel aandacht voor het educatieve gedeelte en hebben hier altijd bekende vissers voor een lezing en workshop. Voor het 4de kamp zijn ze dit jaar te gast op Watergoor het verenigings water van HSV “hoop op geluk” te Nijkerk op 7,8 en 9 mei 2010.

Er worden diverse workshops en lezingen gehouden door echte karpercracks over aassoorten, rigs maken en veel meer. Op zondag is er nog een lezing over aas en hun inzet hier van. Ook weer door een bekende visser. Maar dit houden we nog ff geheim!

Heb je zin om te gaan en ben je tussen de 12 en 17 jaar oud?

Meld je dan aan via het forum van Karper Club Nederland of neem contact op met Ramon Ruijs op telefoonr 06-27858599. Voor de prijs hoef je het niet te laten want die hebben ze ook dit jaar weer laag weten te houden namelijk € 30,00. Hiervoor heb je een weekend vissen en lezingen, workshops, een ontbijt/lunch pakket en op zaterdag natuurlijk de nu al beroemde BBQ.

Uiteraard is er veel begeleiding mee en vissen we weer twee aan twee plus de (niet vissende) begeleiding. Dus niemand zal alleen zitten en je kunt al je vragen stellen!

Uiteraard is er dit jaar ook weer een mooi prijzenpakket.

Bron: Karper Club Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide