HSV-websites: eerste schetsen layout

4761
21 apr 2010

Eind dit jaar zal Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportverenigingen de mogelijkheid bieden om gratis een professionele website samen te stellen, te lanceren en bij te houden. De eerste visuals zijn beschikbaar...

Voor dit project wordt onder meer samengewerkt met tien hengelsportverenigingen en internetbureau Divide. De service wordt op dit moment ontwikkeld.

Ruwe schetsen

De eerste 'schetsen' voor layout van websites voor hengelsportverenigingen zijn beschikbaar. Het zijn kale, ruwe schetsen die de mogelijkheden en variatie voor een eigen website laten zien. Dit is op basis van diverse elementen zoals kleuren, lettertypes, website indeling en dergelijke.

  

-> Lees hier meer over de mogelijkheden m.b.t. layout

Schrijf je via de voorregistratie direct in als geïnteresseerde voor een gratis professionele website. Inmiddels gingen al bijna 100 hengelsportverenigingen je voor.

-> Lees alles over deze nieuwe service op Mijnhengelsportvereniging.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.