Vis TV aan de Waal (video)

6994
11 mei 2010

Komende zondag 16 mei vissen Ed en Marco aan de Waal bij Rossum. Een prachtig natuurgebied en een visrijk deel van deze fantastische rivier.

Marco gaat tot zijn middel en met een centrepinhengel het water in om al voerende met maden en maïs de vissen vlak voor zich te krijgen, terwijl Ed met twee feederhengels wankelend over keien een krib betreed.

Het weer werkt mee en andere vissers met eenvoudige hengeltjes vangen goed vis. Dan moet het ons VisTV duo toch zeker ook lukken. Ed zit bij de eerste de beste worp echter al met zijn lijn vast tussen de stenen en Marco moet oppassen dat de hoge boeggolven van schepen niet zijn waadpak binnenrollen. Als dat maar goed gaat…!

Kijk daarom zondag om circa 10.00 uur op RTL-7 naar Vis TV of anders de eerstvolgende zaterdagmorgen om 7.30 uur naar de herhaling op RTL-4

-> Meer Vis TV en herhalingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.