Duizendste Topvisser schrijft zich in!

4462
13 mei 2010

Nog geen twee weken na de lancering van Topvisser.nl kan de site al de duizendste profielhouder noteren. Zijn naam is Sander Mulder en hij kan nu, net als de 999 sportvissers die hem voorgingen, volop vrienden maken, foto’s en verhalen plaatsen en reageren op alle berichten op de website.

Een bruisende site

Topvisser.nl is de eerste online community voor sportvissers in Nederland. Een soort Hyves dus, maar dan volledig op de hengelsport gericht. Als bezoeker hoef je natuurlijk geen profiel aan te maken, maar het is wel een echte aanrader: dan kun je namelijk gebruikmaken van alle interactieve functies op de site.

Een snelle blik op Topvisser laat gelijk zien dat het er bruist van de activiteit: dagelijks worden tientallen foto’s geplaatst, sportvissers helpen elkaar met problemen en natuurlijk vinden er lange discussies plaats op het forum over wat nou eigenlijk het beste lokvoer is.

Verenigde Vangkracht

Oprichter Juul Steyn, voormalig hoofdredacteur van Hét Visblad: “Het is geweldig om te zien hoe Topvisser in zulke korte tijd echt tot leven is gekomen. Iedereen helpt elkaar en de bereidheid om informatie te delen is geweldig groot. Gewone sportvissers, auteurs van allerhande sites en bladen en nog onontdekte talenten ontmoeten elkaar en wisselen ervaringen uit. De slogan ‘Verenigde Vangkracht’ begint al echt vorm te krijgen!” Inschrijven en gebruik van Topvisser.nl is, zoals het een echte community betaamt, vanzelfsprekend helemaal gratis.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.