Vis TV vaart en vist in Friesland (promo)

4405
19 mei 2010

Komende zondag 23 mei vissen Ed en Marco in Friesland. Zij hebben voorzien van hengels aangemonsterd op het plezierjacht van Marco’s schoonvader die hen op de mooiste plekjes van Friesland en misschien wel van heel Nederland brengt.

Ed is als Randstedeling zelfs stomverbaasd dat zoveel moois nog in ons land bestaat. Op verschillende prachtige stekjes ankert het schip en maakt ons duo voerplekjes die al snel worden bevolkt door blankvoorns, kolblei en brasem.

Marco vist met de matchhengel en Ed met een 35 jaar oud telescoophengeltje afgewisseld met de bolo, een lange werphengel met molen. De natuur is echter zo overweldigend dat vissen haast bijzaak lijkt. Of…toch niet?

Kijk daarom aanstaande zondag van 10.00 tot 10.30 uur naar de al weer 10e aflevering van Vis TV 2010 op RTL-7 of anders volgende week zaterdag om circa 7.30 uur naar de herhaling van deze uitzending op RTL-4

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.