Fly Fair 2010 29 en 30 mei Dronten

4698
19 mei 2010

Er is al weer aardig wat nieuws te vertellen over de op handen zijnde Fly Fair. De organisatoren zijn inmiddels al weer maanden bezig. Het unieke feest voor en door vliegvissers zal worden gehouden op 29 en 30 mei 2010. Da’s één.

Fly Fair verhuist

Fort Altena was een erg mooie plek, maar kende -met name voor de organisatoren, binders, casters en standhouders- ook veel onpraktische kanten. We hebben lang gedubd, nagedacht en erover gepraat. We hebben vooral gekeken, gemeten en natuurlijk vergeleken. Het deed en doet ons pijn in het hart, maar we hebben uiteindelijk toch besloten om te verhuizen. Maar waarheen?

We hebben na lang zoeken een nieuwe stek gevonden. Een machtig mooie stek. Dat is geworden;

‘De Oase’ aan de Drontermeerdijk 12, 8251 PV nabij Dronten.

De Oase ligt pal aan het Drontermeer, heeft een fors restaurant met een mooi terras aan het water. Is zeer goed bereikbaar. De Oase heeft een uitstekende parkeervoorziening. Met steden als Zwolle, Kampen en Elburg (hotels) om de hoek. Een grote camping op 10 minuten. Een zee van ruimte eromheen.

In ieder geval ruimte genoeg voor een aantal zeer forse- en kleinere tenten. Tenten die als een oergezellig Fly Fair dorp zullen worden opgebouwd. Daarmee komt het ‘oude’ Hattemse Fly Fair gevoel -naar ons idee- weer helemaal terug. Ook kan er in de meimaand uitstekend worden gevist op het Drontermeer, dus kunnen we onze aloude ghillieservice weer opstarten.

Er kunnen boten en belly boats worden geshowd en er zijn bijzonder veel meters bewaadbaar strand voor het casten. Wordt vast weer een ouderwets feest voor vliegvissers.

Met vriendelijke groet van:
hét Fly Fair team.

Meer informatie: www.flyfair.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.