Nieuw: het Visweerkanaal

38611
01 jun 2010

In samenwerking met Weerplaza is een nieuwe tool ontwikkeld, waarmee je als sportvisser eenvoudig en snel kunt zien of het weer voor de komende dagen geschikt is om te vissen of niet.

Ok, toegegeven, de echte sportvis-cracks vissen onder de meest vreselijke weersomstandigheden en sommigen zullen zich niets van voorspellingen aantrekken, maar met het nieuwe Visweerkanaal beschik je over een superhandige tool om snel en eenvoudig te bepalen of het weer geschikt is om met je sportvisuitrusting op pad te gaan of dat je de komende dagen beter thuis kunt blijven.


Vanaf de website kun je snel het visweer bekijken en op basis van je postcode meer informatie inzien.

Goed visweer of niet?

Of het geschikt visweer is of niet, wordt onder meer berekend op basis van neerslagduur, windsnelheid, gevoelstemperatuur, vochtigheid, zicht, bewolking, zonkracht/ uv-straling en de eventuele kans op onweer. Een groen icoontje betekent prima visweer, oranje matig en rood slecht. Ook kun je direct een meerdaagse voorspelling bekijken.


Meerdaagse visweervoorspelling voor Bilthoven

Handig

Het visweerkanaal biedt tal van handige tools. Je kunt de weersvoorspelling bekijken op basis van je eigen postcode of die van je visstek. Je kunt een meerdaagse voorspelling bekijken, een buienradar, je eigen mooiste visweerfoto’s uploaden, een visweerkanaal op je eigen website zetten en je vindt er zelfs het laatste sportvisnieuws van Sportvisserij Nederland.

Kortom: meteen even checken!


Met de handige postcode zoeker kun je eenvoudig het weer van de komende dagen bekijken op basis van je eigen postcode, of bijvoorbeeld die van je visstek.


Gratis visweer op je eigen site opnemen via de daarvoor bestemde code.


Stuur je eigen visweerfoto’s door


En op het visweerkanaal vind je ook het laatste sportvisnieuws!

-> Naar het visweerkanaal!

(Partner bij ontwikkeling: Weerplaza, onderdeel van Infoplaza)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.