Update: Sportvisser ruilt van baan in RTL Job Experience (RTL Gemist)

4771
07 jun 2010

In RTL JOB EXPRIENCE ruilen twee werkende jongeren samen van baan! De jongeren doen compleet verschillend werk dus dat zorgt voor hilarische momenten! Ook een sportvisser ruilt van baan...

Update 7 juni: bekijk hier de uitzending terug via RTL Gemist (let op, de link kan niet werken door een storing op de website van RTL).

A.s. zondag is in het programma Job Experience te zien hoe Maikel (steigerbouwer) en Evert (vismeester) het er vanaf brengen als ze een dagje van baan wisselen. Eerst is het de beurt aan Michael die, onder begeleiding van Evert, op een basisschool les moet geven over vissen.

Voor iemand die nog nooit voor de klas gestaan heeft een flinke klus! Ook leren ze de kinderen hoe je met een hengel een vis moet vangen. Daarna is het de beurt aan Evert die steigers mag gaan bouwen. Op het terrein van BP op de maasvlakte moeten hoge steigers gebouwd worden.

Echt stoere-mannenwerk! Want we hebben het hier niet over huis, tuin en keuken steigertjes maar steigers van boven de 30 meter! Ook nemen we een kijkje in de keuken van de ontwerpafdeling.

Job Experience wordt zondag 6 juni uitgezonden op RTL 5 om +/- 17.00 en 12 juni is de herhaling om +/- 16.00

Bron: RTL Job Experience

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.