NOS-weerman Marco Verhoef over het Visweerkanaal

8080
22 jun 2010

Op deze site heb je onlangs kunnen lezen over het nieuwe Visweerkanaal. Dit handige kanaal is ontwikkeld in samenwerking met Weerplaza, onderdeel van Infoplaza. NOS-weerman Marco Verhoef vertelt je meer over vissen en het weer.

Een van de twee redactieleden die Weerplaza dagelijks bijhouden, is de welbekende NOS-weerman en meteoroloog Marco Verhoef. Marco – zelf ook een sportvisser – over het Visweerkanaal: “Als sportvisser heb ik proefondervindelijk zelf inmiddels ook in de gaten dat het vrij lastig is om nou hét perfecte visweer te omschrijven. Ieder water, iedere dag en ieder type visserij is immers weer anders.


"Vanmiddag is het blijkbaar perfect visweer!"

Toch gaan we de komende tijd zoveel mogelijk informatie verzamelen, o.a. bij Sportvisserij Nederland, om het weer op het Visweerkanaal nog meer op goed of slecht visweer toe te kunnen spitsen.”


Vanaf heden vind je op de homepage altijd de laatste visweer voorspellingen.


Voor het wat uitgebreidere visweer ga je naar http://weerplaza.nl/Visweer.

-> Lees meer over Marco Verhoef en het Visweerkanaal in Hèt Visblad, dat 24 juni in de bus valt. Nog geen abonnement op Hèt Visblad? Klik hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide