Op visvakantie met Uitvissen.nl

5670
16 jun 2010

UitVissen.nl is een nieuwe, uitgebreide en overzichtelijke site met alles en nog wat over vissen op je vakantieadres. Eigen ervaring leerde dat een accommodatie zoeken in de buurt van goed viswater vaak een tijdrovende zaak is.

UitVissen.nl bedient zowel gezinnen met visliefhebbers die ook een vakantie boeken als de vismaten die puur en alleen komen om te vissen.

UitVissen.nl heeft het grootste aanbod vakantieaccommodaties voor sportvissers. Het biedt ruim 20.000 vakantiehuizen en hotels waar je je als (sport)visser geen moment hoeft te vervelen.

Speciale vissershuizen met een schoonmaakplek voor vers gevangen vis, grote diepvries en in veel gevallen zelfs een boot horen ook tot de mogelijkheden. Het aanbod is opgenomen in een zeer overzichtelijke en informatieve site en wordt ondersteund door optimale dienstverlening van het team UitVissen.nl.

Speciale arrangementen als meervalvissen in Spanje, Karpervissen in Frankrijk zullen zeer binnenkort het aanbod gaan verbreden en versterken. Op dit moment werkt UitVissen al samen met Mike Dijkstra, een zeer ervaren visgids, met wie we een ‘dagje UitVissen’ aanbieden op Nederlands zoet- en zoutwater. Medio mei 2011 zal de eerste vliegvisclinic georganiseerd worden in Denemarken.

Mike Dijkstra zal hierbij als VNV-werpinstructeur en visgids de reis inhoud geven. Uiteraard verzorgt UitVissen dan de benodigde accommodatie(s). Meer informatie hierover zal binnenkort online te vinden zijn en onderdeel zijn van een van de Nieuwsbrieven van UitVissen.

Alle informatie over vissen in een bepaald land; van visvergunningen tot checklists, van afstand tot viswater tot en met klimaatgegevens vind je op onze site. Na een boeking krijg je nuttige adressen in het land van bestemming en ook een lijst met handige vertalingen voor onverhoopt lastige situaties in het geval van ziekte of de weg niet kunnen vinden. Mocht er een vraag zijn waarop de website (nog) geen antwoord geeft dan zoekt UitVissen.nl dit tot in de puntjes uit. Kortom: UitVissen.nl is informatief en daardoor niet alleen commercieel maar ook een echte vismaat!

Uitvissen.nl is een specialistische reisorganisatie waarbij je niets meer betaalt dan bij de originele aanbieder. Uit webgegevens blijkt dat ongeveer 50% van de mensen er vanuit gaat dat boeken bij een specialist duurder is dan bij een gewone aanbieder. UitVissen.nl heeft de prijsgarantie nooit duurder te zijn dan de bekende reisorganisaties waarmee samengewerkt wordt.

Check snel www.uitvissen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide