Pure Fishing wint 3 Effta awards, waarvan 2 in de categorie Best New Product

4801
16 jun 2010

Twee van de drie awards zijn toebedeeld aan innovatieve producten binnen het karpersegment. Berkley lanceert een compleet nieuwe aaslijn Gulp! Carp en JRC ontvangt de award voor de nieuwe Carp Crib. De derde award is in ontvangst genomen voor de meest innovatieve stand.

De Effta organiseert jaarlijks de Efftex. Een vakbeurs op het gebied van hengelsport, gericht op groothandel, internationale distributeurs en producenten. De meest innovatieve producten worden beoordeeld door een vakjury, die vervolgens een aantal Effta awards uitreikt.

Het Gulp! Carp pakket is verkozen tot winnaar omdat Berkley het mogelijk heeft gemaakt om een gamma aan aasproducten te produceren die begint bij de tekentafel en voorzien is van vele hoogwaardige ingrediënten. Waar veel bedrijven het aas zoals boilies, flavours, pellets en zaden inkopen heeft Pure Fishing ervoor gekozen om alles in eigen hand te houden. Het complete pakket wordt in de nieuw opgestarte productiefaciliteit in Etten Leur geproduceerd. De formules voor de flavours en andere vloeistoffen zijn allemaal in het eigen Gulp! Carp laboratorium ontwikkeld.

De Carp Crib van JRC is zeer innovatief bevonden door de jury van de Effta. Met de Carp Crib maak je in slechts een paar minuten van je stretcher/bedchair een bivvy/tentje. Het frame van de Carp Crib is eenvoudig op je stretcher te klikken, past op elke stretcher/bedchair en voorziet de visser op een eenvoudige manier van een comfortabele slaapplaats. Zeer geschikt voor de mobiele karpervisser.

De prestigieuze awards zijn inmiddels in ontvangst genomen door Pure Fishing. Pure Fishing is klaar voor 2011.

-> Naar Pure Fishing

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide