Kant en klaar persbericht (HSV Service)

4269
18 jun 2010

De zomer is aangebroken en de grote vakantie komt eraan. De komende week sluiten veel sportclubs en verenigingen hun deuren, gaan de schoolkinderen nog even op schoolreis en hebben we met z’n allen twee maanden lang extra veel vrije tijd. Tijd om te luieren en op vakantie te gaan, maar vooral ook tijd om lekker te vissen!

De zomer en vooral een vakantie in eigen land is voor veel mensen hét moment om wat vaker te gaan vissen. Uit de verkoop van VISpassen blijkt zelfs dat veel mensen juist in de zomer pas weer beginnen met vissen! Het begin van de zomer is daarmee een goed moment om het sportvissen, de hengelsportvereniging en de VISpas weer eens onder de aandacht te brengen.

In de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland vindt onder Promotie -> Pers en publiciteit, het “Persbericht Lekker vissen” als Word-document, dat u direct kunt downloaden en bewerken. Dit voorbeeld persbericht kunt u gebruiken om de sportvisserij in uw lokale (kabel)krant, huis-aan-huisblad of omroep onder de aandacht te brengen. Het is daarbij natuurlijk leuk om de redactie enkele foto’s mee te sturen om het bericht te illustreren. U vindt het adres van de redactie meestal in de lezersservice of het colofon van de krant/blad of via de website van het blad of de omroep.

In principe hoeft u alleen de roodgedrukte passages te vervangen door uw eigen informatie en u hebt direct een bruikbaar persbericht. Ook vindt u hier twee rechtenvrije foto’s die u kunt meesturen met het persbericht. Het is natuurlijk wel leuker als u een goede foto van uw eigen viswater kunt meesturen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide