Beesie blijkt super kunstaas voor snoek (video)

11361
21 jun 2010

De oranjekoorts giert na twee overwinningen ook door de aderen van sportvissend Nederland. De Beesies van de Albert Heijn vinden ondertussen opvallend vaak hun weg naar de waterkant waar ze als aas voor snoek en snoekbaars dienen.

Foto: ook sportvisser Auke Jongbloed zag in het Beesie een geweldig stukje kunstaas en bedacht deze creatie met zilveren snorharen.

Voor de community Topvisser.nl reden genoeg om de Beesie Kunstaas Wedstrijd op te zetten.

De eerste snoeken zijn al gefopt met de oranje, rode, witte en blauwe Beesies. Niet gek als je bedenkt dat deze gadget een opmerkelijk aantrekkelijke actie onder water vertoont. Deze maakt dat roofvis zich niet kan inhouden en vol overgave zijn kaken om het Beesie klapt.

De jonge community Topvisser.nl heeft daarom besloten om een fotowedstrijd te organiseren. Degene die de mooiste foto van een roofvis, gevangen aan een Beesie, opstuurt naar info@topvisser.nl wint een compleet verzorgde visdag met een professionele visgids van Mobilefishingadventures.nl. De inzendingen moeten voor maandag 26 juli binnen zijn.

Topvisser.nl toog afgelopen week zelf naar de waterkant om de kwaliteiten van het Beesie te checken. Het eindoordeel was zonder meer positief: “Als de Albert Heijn er niet mee was gekomen, was het vast en zeker wel door een grote hengelsporthandel op de markt gebracht. Zoals het Beesie zwemt, zwenkt en duikt is ronduit fenomenaal”, aldus Juul Steyn, hoofdredacteur van Topvisser.nl

-> Check hier de reportage van TV West (video)

In de jury van de Beesie Kunstaas Wedstrijd zit onder meer Pieter de Wolff, de hengelaar die als eerste op het idee kwam om met het Beesie te gaan vissen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide