Tweede editie CarpEvenTT in aantocht!

3844
02 aug 2010

Assen - Op zaterdag 27 en zondag 28 november 2010 vindt het jaarlijks terugkerend evenement CarpevenTT plaats. Ook dit jaar zal de TT Hall weer volledig in het teken staan van het karpervissen.

Diverse grote merken uit binnen- en buitenland zullen vertegenwoordigd zijn op de beursvloer en er valt opnieuw genoeg te beleven tijdens CarpEvenTT dus mis dit evenement niet!

Mega aquarium wordt opnieuw tentoongesteld

Het enorm grote aquarium (10 m lang x 1,2 m breed x 1,5 m diep) bleek vorig jaar een daverend succes en zal ook dit jaar tentoongesteld worden op de beursvloer. Voor alle karperliefhebbers de ideale kans om oog in oog komen te staan met de karper welke hij bevist.

Activiteiten op en rondom de beursvloer

Tijdens CarpEvenTT worden verschillende lezingen/presentaties gegeven door nationale- en internationale bekende karpervissers. Marco Kraal zal opnieuw acte de présence geven.

Bij het grote publiek is Marco niet alleen bekend als mede presentator van Vis TV en medewerker van Sportvisserij Nederland, maar ook zeker 'berucht' om zijn enorme enthousiasme waarmee hij zijn lezingen geeft en artikelen schrijft.

Ook aan de jeugdige karpervissers wordt gedacht; op de beursvloer wordt een speciaal jeugdplein ingericht waar verschillende activiteiten worden georganiseerd door de Karper Studie Groep en Sportvisserij Nederland. Dit jaar zal er tijdens het CarpevenTT, op de naastgelegen vijver van 2 hectare, op karper gevist worden. Voorafgaand aan de beurs zal er een selectieprocedure plaatsvinden, waaruit een vijftal jeugdige karpervissers zullen overblijven. Zij zullen het, uiteraard onder begeleiding, in competitieverband tegen elkaar opnemen.

Openingstijden CarpEvenTT

CarpEvenTT is twee dagen lang open voor publiek: zaterdag 27 november (10.00 - 18.00 uur) en zondag 28 november (10.00 - 18.00 uur).

De entreeprijs voor personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,- en kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding). Ook kan men de auto gratis parkeren op de nabijgelegen grote parkeerplaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.carpeventt.nl waar u zich tevens kunt aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.