Softbait botjes en Lure Parts op de Fair for Lure & Fly

6467
06 aug 2010

Art Baits is een jonge firma die softbaits bouwt volgens haar eigen opvattingen in eigen ‘atelier’. Zo bedacht initiator Kris Brems verschillende nieuwe shads, die naar de juiste natuurlijke verhoudingen, maar met minder klassieke staartjes en een andere actie dan conventionele shads worden gemaakt.

De opvallendste waren zonder meer de botshads die zeer goed in de smaak vielen bij de snoekbaarzen in zoet-zoutovergangszones als de Benedenrivieren en het Noordzeekanaal, maar ook daarbuiten.

Deze botjes zijn verkrijgbaar in 9, 11½, en 18 cm. Zelfs die grote versie verdwijnt soms geheel tussen de kaken van de roofvissen. Op het Eiland van Maurik zal Art Baits in het weekend van 4 en 5 september a.s. haar eerste ‘openbare’ opwachting maken, dus breng ze zeker een bezoek om kennis te maken. Verdeler in Nederland is www.mobilefishingadventures.nl

De eigen website is te vinden op www.art-baits.be en voor alle actuele informatie over de Fair for Lure & Fly kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com

Lureparts present op het Eiland van Maurik

Lureparts is dit jaar weer present op de Fair for Lure & Fly. Naast het grote assortiment aan kunstaas en onderdelen voor de zelfbouwer, nemen deze innovatieve specialist flink wat kleinmateriaal en natuurlijk ook wat nieuwtjes mee.

Een greep daaruit: bijvoorbeeld kleine baarsplugjes, gespoten in superkleurtjes (!) door Simon Torenbeek. Ook een grote lading nieuwe Hawks van dezelfde Simon. Verder nieuwe Twisterjerks met ratels van Herwin Prins; 7 strand titanium in een ragfijne 15 lb uitvoering. Top voor (snoek)vliegvissers! Te zien en te koop is ook Envirotex, de kunstaas-lak uit de spuitbus.

De presentatie van Lureparts vindt plaats met medewerking van Hugo Hegeman. Hugo zal deze dagen ‘live’ zijn kunsten met de Airbrush gaan vertonen. Een van de vele redenen om naar Maurik te komen op 4 en 5 september!
Kijk op www.lureparts.nl voor meer informatie en voor alle up to date nieuws over de Fair for Lure & Fly op www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.