12 september SNB manifestatie Huizen

4783
12 aug 2010

Op zondag 12 september houdt de Snoekstudiegroep Nederland-België weer de traditionele jaarlijkse manifestatie. In de zalen van The Pride in Huizen vinden tal van activiteiten plaats, kun je allerlei informatie vinden over het snoek- en roofvissen en zijn de nieuwste artikelen voor deze visserij verkrijgbaar.

Foto: dood aas expert Sebastiaan Verkerk is een van de cracks die op de SNB-manifestatie lezingen zal geven.

Het programma voor de manifestatie zit bomvol, zodat we hier een kleine greep doen uit de activiteiten die de SNB heeft georganiseerd. Bekende roofvis experts zoals Jouke Jansma, Henk Rusman, Sebastiaan Verkerk en Bertus Rozemeijer zullen de hele dag door lezingen verzorgen over tal van facetten van het snoek- en kunstaasvissen. Voor de jeugd is er een speciale stand met een heuse ‘drilmachine’ en de mogelijkheid om zelf stalen onderlijntjes te maken.

Altijd al eens je eigen kunstaas willen maken? Leden van de SNB leggen je haarfijn uit hoe je zelf spinners, pluggen en jerkbaits maakt. Er is ook een stand met oud hengelsportmateriaal, waar je je eigen oude spullen kunt laten taxeren op hun waarde. Natuurlijk is ook de tweedehands markt er weer. Hier kun je snuffelen naar koopjes en de spullen die je zelf niet meer gebruikt proberen te verkopen. Daarbij gaat 10% van de opbrengst naar de SNB ter dekking van de onkosten. De manifestatie wordt afgesloten met een tombola waar een groot aantal bijzondere prijzen verloot gaat worden.

Enthousiast geworden? Op www.snoekstudiegroep.nl vind je alle informatie over de SNB-manifestatie.

-> Bron: Hèt Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.