Win het pretpakket: spot het VISpas-vliegtuig op Sail 2010!

4012
18 aug 2010

Donderdag is het weer zover: Sail Amsterdam gaat weer van start. Het scheepsspektakel loopt tot maandag 23 augustus. De voorbereidingen zijn in volle gang. De stad verwacht honderden schepen bij het zeilevenement. Die verzamelen zich stuk voor stuk in de haven van IJmuiden, waarna ze donderdagmorgen de stad in zullen varen in de zogenoemde Sail-In Parade.

Het evenement trekt bovendien honderdduizenden bezoekers langs en op het water. De praktijk wijst uit dat op veel boten, groot of klein, minstens één hengel aan boord te vinden is. Steeds meer mensen beseffen dat er niets mooier is dan op het water een hengeltje uit te gooien. Helaas beschikken veel bootbezitters niet altijd over de juiste papieren.

Om die reden stuurt Sportvisserij Nederland een vliegtuig de lucht in met een speciale VISpas-banier 'Vissen? Altijd de VISpas mee!' tijdens het evenement.

Vliegtuigspotten: win het Sportvisserij Nederland pretpakket!

Spot jij het VISpas-vliegtuig? Dan maak je kans op het Sportvisserij Nederland pretpakket met onder meer de Veldgidsen Nederlandse vissoorten, een VISpas map, Stekkie Hengelset, Vis TV DVD 2009, visposter en meer.

Zo werkt het

Spot het VISpas-vliegtuig tijdens de Sail 2010 dagen, maak een mooie foto tijdens het evenement met het vliegtuigje erop en stuur de foto vóór 27 augustus naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl. Zet in het onderwerp van je mail 'prijsvraag vliegtuig'. De prijswinnaars worden op deze website bekend gemaakt*

Dus: wie maakt de leukst foto van Sail met het vliegtuigje erop?

Tip van onze piloot: zoek vooral naar het VISpas-vliegtuigje op donderdag tussen 12.00-14.00 uur (route IJmuiden tot Amsterdam) en zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur boven Amsterdam.

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.