Kayakvisserforumdag zeebaars Oosterschelde op 18 september

4470
26 aug 2010

Al enkele jaren is het kayakvissen in Nederland steeds populairder aan het worden en kon het ook niet langer uitblijven dat er een forum opgericht zou worden voor kayakvissers.

(foto: Auke Jongbloed met een mooie zeebaars)

Wil jij ook eens (GRATIS) in een kayak dikke vissen vangen? Lees dan snel verder en meld je aan!

Auke Jongbloed, een vervent visser van uit de kayak, heeft naast zijn weblog www.kayakvisser.nl ook het forum kayakvisserforum.nl opgericht. het kayakvisserforum is in twee jaar uitgegroeid tot een zeer actieve forum die als doel heeft het kayakvissen te promoten en een medium te geven aan kayakvissers om kennis te kunnen delen.

Om de twee maanden word er een kayakvisser forumdag georganiseerd. Op een forumdag vissen de leden met elkaar op zowel zoet als zoutwater. Fun staat voor op en tijdens die “fun” wordt er een boel van elkaar geleerd over het vissen van uit een kayak.


Kayakvisserforumdag in de Biesbosch

De laatste kayakvisserforumdag was zelfs een heuse tweedaagse waar we twee dagen in de Biesbosch hebben gevist en 1 nacht overnacht op een boerencamping. En in mei hebben we op de Oosterschelde in weer en wind met het forum op geep gevist.


Kayakvisserforumdag 'geep op de reep' 2010

18 september: Zeebaars kayakforumdag Oosterschelde.

18 september wordt voor de tweedemaal een zeebaars dag georganiseerd op de Oosterschelde. Voor de locatie is Schelpenhoek gekozen. De locatie en datum is uitgezocht om ook de beginnende kayakvissers op een veilige manier kennis te laten maken met het vissen op grootwater. De Schelpenhoek is de “haven” van Serooskerke op het eiland Schouwen-Duiveland. Hier kan in een beschutte kom worden gevist op zeebaars maar ook langs de dijk op de Oosterschelde waar menig mosselbank en steenstort te vinden hele goede vangsten zijn te boeken. Natuurlijk is zeebaars het doel maar ook zijn er vangsten als makreel te verwachten.

De dag verzamelen we om 7:00 uur en wordt er omstreeks 8:00 uur begonnen met vissen. 16:00 uur verzamelen we weer in de haven en na het inpakken van de kayaks en spullen is er afsluitend een BBQ waar we de dag gezellig met elkaar kunnen afsluiten.

Er zijn geen kosten verbonden aan de forumdag zelf. Mocht je mee willen eten met de BBQ dan kan je een bbq pakket bestellen op het forum variërend tussen de 7,75 euro en 11,35 euro.

Drie viskayaks gesponsord door viskayaks.nl

Voor de sportvisser zonder kayak, die serieus wil kennismaken met het kayakvissen en graag eens mee wil, zijn er door de sponsor drie hobie viskayaks ter beschikking gesteld. Het gebruik van de kayaks is helemaal gratis dus wees er snel bij om de kayak te reserveren. Kijk op www.kayakvisser.nl en neem contact op met Auke Jongbloed voor het reserveren van een viskayak.

Meer informatie over het kayakvisserforumdag vind je op het kayakvisserforum.nl en de weblog kayakvisser.nl

Bron: Kayakvisser.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide