Peuterfond verzorgt tombola tijdens Fair for Lure & Fly

3465
27 aug 2010

De Fair for Lure & Fly die in het weekend van 4 en 5 september a.s. zal plaatsvinden, staat vooral ook bekend vanwege de gezelligheid en de vele activiteiten die altijd worden georganiseerd voor de bezoekers. Een van die activiteiten is de befaamde tombola, die deze editie van de Fair zal worden verzorgd door de Stichting Peuterfonds.

Stichting Peuterfonds bestaat nog geen twee jaar maar is nu al een begrip in sportvisland. Het goede werk dat de ruim 100 vrijwilligers verrichten door kinderen met gezondheidsproblemen de visdag van hun leven aan te bieden, kan niemand zijn ontgaan. Terwijl op zaterdag 4 september in Den Haag alweer een Peuterfonds evenement plaatsvindt, is het Peuterfonds ook op de Fair for Lure & Fly 2010 aanwezig.

 

Op de Fair organiseert het Peuterfonds de inmiddels vermaarde tombola. De sponsors van de Stichting hebben voor ruim € 8.000,00 aan prijzen ter beschikking gesteld en dat is uniek te noemen. De opbrengst van de tombola gaat in zijn geheel naar de Stichting en zal worden gebruikt om de kids met gezondheidsproblemen te verblijden.

Bezoek je dus komende de Fair for Lure&Fly op het Eiland van Maurik, koop dan zeker ook een boekje loten. Niet alleen maak je dan kans op supermooie prijzen, ook steun je daarmee immers het goede doel. Aldus kun je dus eigenlijk alleen maar winnen!

Op beide dagen vindt de prijsuitreiking plaats rond 15.00 uur. Kijk ook nog even op www.peuterfonds.nl

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc. van de Fair for Lure & Fly in het weekend van 4 en 5 september a.s. kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide