Visbladcolumnist Maxim Hartman in Expeditie Robinson Celebs

9683
27 aug 2010

In het twaalfde seizoen van Expeditie Robinson, dat donderdag 2 september om 20:30 uur opp RTL 5 start , is het dit keer de beurt aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Ook vissende BN-er Maxim Hartman - wie kent hem niet van zijn Visbladcolumns - doet daar dit jaar aan mee.

Vanuit eigen land verruilen verder Dennis Weening, Regina Romeijn, Saar Koningsberger, Lange Frans, Nienke Römer, John van Lottum, Kim Feenstra en Sebastiaan Labrie onze drassige kleibodem voor een onbewoond Maleisisch eiland.

Vanuit België gaan Sergio, Stephanie Clerckx, Martine Prenen, Sugar Jackson, Tatiana Silva, Iwein Segers, Zsofi Horvath en Antony Arandia het overlevingsavontuur aan.

Presentatie is in vertrouwde handen van Eddy Zoëy en Evi Hanssen. Uitzending: RTL 5, wekelijks vanaf donderdag 2 september, 20.30 uur.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide