Testen verenigingswebsite gestart

3895
31 aug 2010

Sinds deze week zijn negen hengelsportverenigingen gestart met het testen van een speciaal opgerichte 'test verenigingswebsite'. De komende twee weken gaan ze aan de slag via een beveiligde beheeromgeving, die straks ook als basis dient voor alle hengelsportverenigingen die via www.mijnhengelsportvereniging.nl een website aanvragen.

Op basis hiervan worden het beheer en de website verder verbeterd en zal het eind 2010/ begin 2011 mogelijk zijn voor aangesloten hengelsportverenigingen om een eigen website aan te vragen, samen te stellen en te lanceren.

Op dit moment heeft de testgroep de beschikking over een aantal modules, waaronder:

  • Een eigen, beveiligde beheeromgeving (content management systeem)
  • Nieuws
  • Pagina's beheren
  • Agenda
  • Vacatures
  • Formulieren beheren
  • Etc.


Eigen, beveiligde beheeromgeving

Nog niet alle modules zijn beschikbaar in deze testomgeving: deze zullen de komende weken 'testklaar' gemaakt worden. Denk hierbij aan de Visplanner-presentatie van viswater, de VISpas bestelmodule, wedstrijdmodule.

Ook is het in deze testomgeving voor de testgroep nog niet mogelijk om eigen stijlelementen te bepalen (kleuren, lettertypes, logo, positie van menu, etc.). Dit wordt eveneens later opgeleverd.

De evaluatie van deze eerste test is op donderdag 16 september in Bilthoven.


De nieuwspagina in de testsite

Je kunt de testsite alvast bezoeken via www.demo-mijnhengelsportvereniging.nl/

Meer informatie

-> Lees alles over dit unieke project voor aangesloten hengelsportverenigingen op www.mijnhengelsportvereniging.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide