Zesde Fair for Lure & Fly: Rendez-vous met het Eiland van Maurik

3520
03 sep 2010

Na een uitstapje in 2009 naar Stellendam wordt de zesde editie van de Fair for Lure & Fly wederom gehouden in het hart van het land. Dit feestje van kunstaas- en vliegvissend Nederland en Vlaanderen vindt in het weekend van 4 en 5 september a.s. plaats op het vertrouwde ‘Eiland van Maurik’ in de Betuwe.

Voor de duizenden bezoekers is er op ook op de komende Fair for Lure & Fly weer van alles te zien en te doen. Dit evenement is, zoals iedereen die een vorige editie heeft bezocht zal kunnen beamen, geen gewone verkoop- en informatiebeurs, maar vooral ook een doe-, uitprobeer- en beleef-het-zelf-evenement!

Prominente hengelsportauteurs geven op het gezellige buitenterrein en op het water praktijkdemonstraties. Ze geven zo extra uitleg bij de theoretische informatie die volop verkrijgbaar is op de Fair. Veel van de deelnemende standhouders zullen de mogelijkheid van demonstraties en proefvaren ook graag benutten.

Daarnaast is er een uitgebreid lezingenprogramma, dat elke week nog groeit. De bezoeker kan zich door een breed scala aan gespecialiseerde bedrijven optimaal laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn favoriete discipline binnen het roofvissen of vliegvissen.

-> Lees hier de flyer voor de aanstaande Fair for Lure & Fly (pdf)

Interessant lezingenprogramma tijdens Fair for Lure & Fly

Tijdens de Fair for Lure & Fly die komend weekend plaatsvindt op het Eiland van Maurik vindt op beide dagen een interessant lezingenprogramma plaats. In de eerste hal van het expocomplex is daartoe een auditorium ingericht, waar zowel op zaterdag als op zondag bekende roofvisexperts presentaties zullen verzorgen.

Het programma is als volgt:

Zaterdag 4 september

11.00 uur Evert Oostdam Predatortour Volkerak
12.00 uur Robert Paul Wolters Vissen met grinders
13.00 uur Nico de Boer Goud en Zilver in Argentinië
14.00 uur Jouke Jansma Werpend vissen
15.00 uur Pauze i.v.m. Tombola van het Peuterfonds
15.30 uur Juul Steijn Vissen met een gids
16.15 uur Pike XL Trollen en werpen met groot kunstaas

Zondag 5 september

11.00 uur Pike XL Trollen en werpen met groot kunstaas
12.00 uur Jouke Jansma Werpend vissen
13.00 uur Dietmar Isaisch (het onderwerp is nog een verrassing)
14.00 uur Nico de Boer Goud en Zilver in Argentinië
15.00 uur Pauze i.v.m. Tombola van het Peuterfonds
15.30 uur Marco Kraal Tactisch snoekbaarzen

In verband met de verwachte grote belangstelling wordt aangeraden tijdig een vrije stoel in het auditorium op te zoeken.
Op de bij aankomst uitgereikte plattegronden is de locatie van de lezingenzaal/ auditorium duidelijk aangegeven.

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc. van de Fair for Lure & Fly die aanstaand weekend plaats vindt op het Eiland van Maurik kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide