Bestel nu de VISpas mapjes

3989
01 sep 2010

De visdocumenten hoeven tegenwoordig niet meer in de vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland zijn alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op te bergen.

In de stevige kunstleren map die jaren meegaat is plek voor drie vispassen, de Landelijke Lijst van Viswateren, lijst met aanvullingen en je verenigingslijsten. Zo zijn alle benodigde passen en papieren netjes bij elkaar gestoken en altijd bij de hand. In het VISpasmapje is ruimte genoeg voor alle waterlijsten.

 

Eigen logo voor verenigingen

Verenigingen kunnen er ook voor kiezen om hun eigen logo op de voorkant van de VISpasmap aan te laten brengen. Het logo van de vereniging wordt dan in- of op de map gedrukt. Door deze bedrukte mapjes nu te bestellen, zijn ze ruim op tijd klaar om aan het eind van dit jaar aan de (nieuwe) leden aan te bieden. Voor deze service kunnen verenigingen contact opnemen met Sportvisserij Nederland via email (bestel@sportvisserijnederland.nl) of telefonisch (030 - 605 84 00).

Door hier te klikken kunt u zien wat de prijzen zijn voor de VISpasmapjes en de bedrukking. Voor grotere aantallen worden uiteraard aangepaste tarieven gehanteerd.

Losse exemplaren van het VISpasmapje XL zijn gemakkelijk via onze webwinkel te bestellen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.