DVD Jeugdbegeleiding online te bekijken

3314
01 sep 2010

Sportvisserij Nederland organiseert voor vrijwilligers van aangesloten verenigingen en federaties op het gebied van Jeugdwerk de Cursus Jeugdbegeleiding en de Cursus Vismeester. Speciaal voor de Cursus Jeugdbegeleiding heeft Sportvisserij Nederland een instructie-DVD gemaakt, die nu ook online kan worden bekeken.

Op deze DVD volgen we Ed Stoop die een groepje van vijf kids van 11 en 12 jaar een Cursus "Vissen voor kids" geeft. In drie middagen leert Ed "zijn kids" de basis van het vissen. Naast de hengeltechniek hoort daar ook bij hoe je omgaat met een gevangen vis, hoe je die goed onthaakt, en weer netjes terugzet. Maar ook laat Ed ze zien hoe je de verschillende vissoorten kunt herkennen.

De DVD geeft een goede indruk van alle onderdelen van een jeugdviscursus ("Vissen voor kids"), die je als hengelsportvereniging eenvoudig kunt organiseren met een beperkt aantal vrijwilligers. Tijdens de eendaagse Cursus Jeugdbegeleiding van Sportvisserij Nederland, die door vrijwilligers van aangesloten verenigingen gratis kan worden gevolgd, leer je als vrijwilliger hoe je zelf een jeugdviscursus organiseert. Bij deze cursus krijg je ook een pakket met materialen en spellen, die je tijdens je eigen jeugdviscursus kunt gebruiken om deze nóg leuker te maken.

Hier kun je de hele DVD op de website bekijken.


INTRODUCTIEFILMPJE CURSUS VISSEN VOOR KIDS

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide