Zonovergoten Fair for Lure & Fly

3594
07 sep 2010

De zesde editie Fair for Lure & Fly is weer voorbij. Het decor was afgelopen weekend opnieuw het zonovergoten Eiland van Maurik, dat feilloos werd gevonden door al die liefhebbers van het vissen met kunstaas.

In totaal trok de namens het specialistische magazine Dé Roofvis georganiseerde Fair dit jaar zo’n 3.900 bezoekers. Daarbij was het zaterdag nog net wat drukker dan op zondag, maar iedere belangstellende kreeg gelukkig voldoende ruimte om vragen te stellen aan de vele roofviscracks die aanwezig waren om tekst en uitleg te geven.


Genoeg boten en motoren te zien, maar ook om te proberen!

Er waren zowel binnen- als buitenactiviteiten georganiseerd, zodat iedere bezoeker, jong en oud, aan zijn trekken kwam. Het varen met diverse soorten boten, kajaks en belly boats, werpen met hengels op targets of het uitproberen van nieuw kunstaas en kunstvliegen; het kon allemaal! Daarbij trof iedereen het natuurlijk met dat heerlijke nazomerweer en overal langs de waterkant zaten groepjes bezoekers onder het genot van een hapje of drankje te genieten.


Nieuwe roofvislijn van Fox: Fox Rage

Juist die gezellige, ongedwongen sfeer maakt dit evenement zo populair.

Hét Hengelsporthuis stelde voor de NKS-snoekbaarswedstrijd op zaterdag de Dé Roofvis/Fair for Lure & Fly Cup beschikbaar. Tijdens dit spektakel werden door 84 vissers op 42 boten in totaal 85 maatse snoekbaarzen gevangen. De genoemde cup ging naar de winnaars Asjen Land en Chris Bloemert.


Genoeg te zien op fishfinder gebied

Vele bezoekers gingen eveneens met een prijs naar huis. Er was namelijk nog de bekende tombola, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede kwam aan het Peuterfonds.


ITT: één van de vele nieuwe aanbieders

Zowel bezoekers als standhouders konden terugblikken op een zeer geslaagd Fair-weekend!


Nieuwe lijn van Shimano: Yasei


Voor jong en oud

Bron: Publishing House (foto's met dank aan Sarah Timmerman en Luc Mom)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide