WCC: Stilte voor de storm...

5176
09 sep 2010

Van één van onze verslaggevers van Carp Connections, het team van Mark Huizinga, ontvingen we vandaag een update van het wereldkampioenschap karpervissen WCC.

Foto: van een afstand bekeken ligt Lac de Madine er vredig bij. Het enige kruispunt van het dorpje Mont Sec geeft toegang to een donker en dicht bos.

Na een wandeling van een half uur stuit je opeens op de visstekken van sectie Hutchies alwaar met regelmaat de deelnemers van de WCC om Marshalls roepen.

De wereldkampioenen van 2009, Ron Tough en Thomas Duncan Dunlop, bevissen stek nummer 11, pal naast de stek van Sissingh en Huizinga alwaar Mark zojuist zijn lijnen heeft uitgelopen naar het wierbed voor de stek. Rob en Tom hebben afgelopen nacht maarliefst twee karpers gevangen waarvan de grootste achttien kilo telde.

Elders op het grote meer zijn inmiddels karpers van over de twintig kilo tot wel 26 kilo gevangen. Het team van CarpConnections moet er nu aan gaan trekken willen de heren nog in de top drie meetellen. Enkele vissen zouden hen echter op een tweede plaats brengen.

3FM: hilarisch.

Gisteren waren Mark Huizinga en Hans Sissingh in de liveshow van Coen en Sander op 3FM. Luister hier de uitzending terug, het item begint na 2:13:55.

Aanmoediging gewenst!

Misschien helpt het als de lezers en supporters via deze site ons nationale team aanmoedigen en een berichtje sturen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide