Sportvisserij Nederland op de 50plusBeurs

2489
17 sep 2010

Tot en met zondag vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 50plusBeurs plaats. Sportvisserij Nederland is een van de ruim 600 aanwezige exposanten op 's werelds grootste evenement voor actieve plussers. De stand waar Ed Stoop en Marco Kraal acte de présence geven, staat in hal 12.

Sportvisserij Nederland sluit met het thema 'Ga toch vissen' aan op het centrale 50 Plus-beursthema 'Tijd om te
genieten'. Dit door middel van een stand met een 'outdoor-natuurkarakter' die is ingericht met vissende hengelaars en wordt bemand door deskundige voorlichters die zelf ook vissen. Deze geven uitleg over welke basismaterialen er nodig zijn voor het vissen op diverse vissoorten met verschillende technieken en materialen. Daarbij staan de 'Vissen doe je zo!' folders centraal als opstapje voor de herintredende of beginnende sportvisser.

Test je skills op de drilsimulator en maak kans op een Stekkieset.

Uiteraard zijn naast de deskundigen uit onze specialistengroepen (KSN, VNV en SNB) en de vismeesters ook Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal aanwezig in de stand van Sportvisserij Nederland. Zij zijn er voor het beantwoorden van vragen, zetten van handtekeningen en poseren op foto's. Daarbij zullen ze ook de recentelijk verschenen DVD Vis TV 2010 promoten. Verder kan de bezoeker van stand van Sportvisserij Nederland zijn driltechniek aanscherpen op de drilsimulator. Daarmee maak je kans om een Stekkieset te winnen – leuk voor de kleinkinderen, of voor eigen gebruik.

De 50plusBeurs vindt tot en met zondag 19 september 2010 plaats in de Jaarbeurs Utrecht (naast Utrecht Centraal Station). De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide