Nieuw vliegvismagazine: Fly & Tie

6853
28 sep 2010

Bron: Hengelsporthuis. Hét Hengelsporthuis van Nederland presenteert als exclusief distributeur voor Nederland en België op 1 november 2010 een gloednieuw luxe magazine voor de vliegvisser: Fly & Tie.

Het bonte arsenaal van de vliegvisser telt duizenden kleurrijke kunstvliegen en even zoveel bindpatronen. Overal ter wereld vind je uitermate kundige en soms zelfs beroemde vliegbinders, maar er zijn er maar weinig die zowel in woord als beeld de fascinatie voor het binden op papier kunnen overbrengen.

Siegbert Stümke, initiatiefnemer van het binnenkort te lanceren internationale magazine Fly & Tie, is het gelukt om juist dié vliegbinders bijeen te brengen. En het resultaat mag er zijn!

Fly & Tie is een schitterend vormgegeven magazine, dat de edele kunst van het vliegbinden etaleert met superieure fotografie en instructieve bindpatronen. Een deel ervan is toegespitst op beginnende vliegbinders, maar zeker ook de gevorderde binder zal voortdurend worden verrast met nieuwe, waardevolle bindpatronen.

En het mooie is: dat gebeurt in twee talen -zowel in het Engels als in het Duits- opdat iedere internationaal georiënteerde binder met de bindaanwijzingen uit de voeten kan.

Er komen evergreens voorbij die altijd overal vangen, maar ook pieces of art die je nooit zou willen kwijtraken. Met al die klassieke of nieuwe bindtechnieken, afgewisseld met verhalen over beroemde wateren, competities, portretten van vliegbinders, materialen en geheime tips, brengt Fly & Tie het beste van het vliegbinden thuis bij al die vliegvissers die graag hun eigen kunstvliegen (en die voor de eeuwig bietsende vismaten…) binden.

Fly & Tie is een fraai vormgegeven magazine op luxe papier en telt 100 pagina’s. Dit magazine zal in Nederland en België alleen in abonnementsvorm worden aangeboden.

Publishing House & Facilities B.V. -Hét Hengelsporthuis van Nederland en Vlaanderen dat o.a. ook verantwoordelijk is voor het specialistische magazine Dé Roofvis- biedt ter introductie een uiterst voordelig abonnement op zes nummers van dit nieuwe magazine.

Voorinschrijving

De normale abonnementsprijs bedraagt € 57,- , maar wie nu bij voorinschrijving een abonnement neemt, betaalt slechts € 45,- Voor dat bedrag krijgt u Fly & Tie dan zes keer per post thuisbezorgd.

Voor méér informatie over Fly & Tie en de mogelijkheden van een aantrekkelijk geprijsd abonnement: www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide