Sportvissers in actie tegen hondenpoep

4591
11 okt 2010

De verenigde sportvissers in Boxtel verzetten zich tegen de plannen van het gemeentebestuur om langs De Lange Loop in Boxtel-Oost een uitlaatzone voor honden in te richten.

De vissers zeggen dat het college van B. en W. geen rekening houdt met het feit dat deze groep vrijwel dagelijks aan de oevers van de Dommel actief is. ,,Gek dat hondenpoep overal in Boxtel eigenlijk opgeruimd moet worden, behalve langs De Lange Loop waar wij zitten”, foetert visser Ad van Gennip.

Van Gennip werpt zich op als spreekbuis van de grote groep sportvissers die in Boxtel en omgeving actief is. De vissers zijn verenigd binnen clubs als Ons Genoegen en De Laatste Kans, de zustervereniging in Liempde. Daarnaast zijn ook de ongebonden sportvissers de dupe van het besluit om langs De Lange Loop een uitlaatzone in te richten waar de uitwerpselen van honden niet opgeruimd hoeven worden.

-> Lees het hele bericht op Brabants Centrum.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide