Pure Fishing op Hengelsport & Visboten Beurs in Utrecht

4679
13 okt 2010

Vrijdag 5 november gaat de 9e Hengelsport- en Botenbeurs 2010 van start. Pure Fishing is uiteraard aanwezig en dit jaar zijn er meer primeurs en innovatieve producten te vinden dan ooit te voren.

Naast diverse nieuwe producten en verkoopacties is er veel te doen bij Pure Fishing. Een greep uit het programma:

  • Gerard Kerdijk geeft op zijn eigen bekende wijze uitleg over de forelvisserij.
  • Leden van het ABU Evezet witvisteam zijn aanwezig om uitleg te geven over de witvisserij.
  • JRC consultants geven uitleg over de werking van onderlijnen.
  • De leden van het bekende Zeehengelsport/Penn team Nederland zijn aanwezig om samen met de bezoekers onderlijnen te knopen.
  • Joop 'de molendokter' van der Sluijs is uiteraard weer aanwezig.
  • Alle merken binnen het Pure Fishing programma zijn ruim vertegenwoordigd; Penn, Berkley, Abu Garcia, Mitchell, Spiderwire, Shakespeare, Stren en JRC.
  • Elke beursdag kan er, door de eerste 200 bezoekers onder de 16 jaar, bij Pure Fishing een hengel afgehaald worden.
Primeur

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar de Hengelsport- en Boten beurs. Ook hier heeft Pure Fishing voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur!

Penn is hot!

Na het succes van de Penn Atlantis molen, Affinity Twin Tip en de Overseas hengels volgt nu het nieuwe vlaggenschip. De Penn TRQ werpmolen! Naast deze topmolen wordt er ook een reeks nieuwe hengels gelanceerd, de nieuwe Overseas Pro hengels.

Check deze website regelmatig, later volgt er nog meer beurs nieuws van Pure Fishing. Met verkoop acties en meer primeurs waaronder de lancering van een nieuw karperaas.

Bron: Purefishing

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide