Facelift voor Topvisser.nl: strakker, aantrekkelijker en vriendelijker

4041
22 okt 2010

Amper een half jaar na de lancering krijgt de Topvisser.nl, de eerste community in de hengelsport, al een facelift. Dit resulteert in een site die er strakker uitziet, meer ruimte geeft aan de gebruiker en nog gebruiksvriendelijker is dan voorheen.

Meest opvallend zijn de grotere foto’s op de homepage. Zowel bij het openingsartikel in de Topvisser Blog als bij de Topvangsten staat vanaf nu een grote plaat die in één klap de essentie van het onderwerp duidelijk maakt. Dankzij de slideshow wandel je bovendien makkelijk door de laatst geplaatste foto’s.

Langer op de homepage

Een veelgehoorde kritiek was dat Verhalen van Topvissers soms wel erg snel van de homepage verdwenen. Op zich logisch, aangezien er steeds meer mensen actief worden. Maar dat maakt het nog niet leuk als jouw artikel – waar vaak behoorlijk wat tijd in zit – binnen een dag van de homepage verdwijnt. Daarom heeft de redactie besloten de lijst tweemaal zo lang te maken zodat je bijdrage langer zichtbaar is en nog beter wordt gelezen.

Strakker design

Denk je nou ‘ik zie wel iets, maar kan er niet de vinger op leggen wat’, dan kan dat goed kloppen. De hele site is namelijk in een strakker design gestoken. Geen rigoureuze veranderingen, maar wel een nieuwe ‘look’. De site oogt gewoon een stukje beter dankzij kekke icoontjes, nieuwe rubriekskoppen en een paar andere subtiele wijzigingen.

We krabbelen!

Ook zijn er gelijk een paar functionaliteiten toegevoegd. Een tijdje geleden introduceerden we al de mogelijkheid om te krabbelen in profielen van Topvissers op de site. Hiervan wordt al druk gebruikgemaakt om snel even met elkaar van gedachten te wisselen.

Post-it, inloggen en zoeken

Écht nieuw is het post-it velletje bovenaan de site. Dit is een kattebelletje waarmee de redactie je attendeert op al dan niet belangwekkende zaken in de hengelsport en op de site.

Ook is het inlogscherm, zeg maar de sleutel tot het interactieve deel van de site, nog even gelift. Je kunt nu direct inloggen zonder eerst naar een aparte inlogpagina te gaan. Handig!

Tot slot mag ook zeker even de zoekfunctie in het zonnetje worden gezet. Deze is vanaf vandaag uitgebreid met zoekresultaten van video's en profielen. Alles overzichtelijk vormgegeven op één en dezelfde pagina.

Bron: Topvisser.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide