Tweede editie CarpevenTT boordevol activiteiten (video)

3038
23 okt 2010

Assen, 22 oktober 2010- Op vrijdag 27 november 2010 opent de TT Hall Assen om 10.00 uur zijn deuren voor het jaarlijks terugkerend evenement CarpevenTT.

Behalve tientallen stands van gespecialiseerde winkeliers, groothandels en aasleveranciers, vindt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van voerboten, karpervisvakanties en niet te vergeten de nieuwste materialen voor 2011.

Activiteiten op de beursvloer

De tweede editie staat in het teken van diverse activiteiten zowel op de beursvloer als daarbuiten. Diverse grote namen uit binnen- en buitenland zullen een lezing en/of presentatie gaan geven. Er worden demonstraties gehouden van verschillende merken uit binnen- en buitenland. Voor de jeugd is er een speciaal plein met leuke activiteiten.

Tijdens de beursdagen zijn er verschillende lotingen met een prijzenpot ter waarde van ruim € 10.000,- en als klapper op de vuurpijl heeft de organisatie het mega grote aquarium weten te strikken met diverse soorten karpers.

Jeugd karperviswedstrijd

Op het, naast de TT hall Assen gelegen privéwater, zal door een vijftal jeugdige karpertalenten worden gevist voor de duur van 26 uur! De wedstrijd zal beginnen op zaterdag 27 november 12.00 uur en stopt op zondag 28 november om 14.00 uur, er wordt dus 's nachts doorgevist! Uiteraard wordt deze wedstrijd begeleid door bekende en ervaren karpervissers.

Openingstijden CarpEvenTT

CarpEvenTT is twee dagen lang open voor publiek: zaterdag 27 november (10.00 – 18.00 uur) en zondag 28 november (10.00 – 18.00 uur).

De entreeprijs voor personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,- en kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding). Ook kan men de auto gratis parkeren op de nabijgelegen grote parkeerplaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.carpeventt.nl waar u zich tevens kunt aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide