VISpas vraag? Check meteen het antwoord!

12615
13 dec 2010

Wanneer ontvang ik mijn VISpas? Mag ik met de VISpas overal vissen? Welk document heb ik nodig voor dit specifieke water? Wat kost een VISpas? Hoe kan ik de VISpas opzeggen? Allemaal vragen over de VISpas die regelmatig het kantoor van Sportvisserij Nederland in Bilthoven bereiken.

Om sportvissers beter en sneller te voorzien van de juiste antwoorden, is een rubriek Veel Gestelde Vragen ingericht, helemaal over visdocomenten. Je vindt er ook antwoorden op vragen als: Mag ik met de VISpas nog op paling vissen? Ik ben mijn VISpas kwijt, wat nu? Waar kan ik een VISpas kopen? Hoe kan ik mijn gegevens op de VISpas wijzigen?

-> Ga direct naar de Veel Gestelde Vragen over de VISpas. Aan de rechterzijde zie je vervolgens rubrieken waar je uit kunt kiezen. Je vindt er ook alles over de Kleine VISpas, JeugdVISpas, ZeeVISpas, Lijsten van Viswateren en meer.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.