Open dagen Sportvisacademie Zwolle (4 en 5 feb)

3635
06 jan 2011

De studierichting Sportvisserij & Aquacultuur van Sportvisacademie Zwolle is een groot succes. Welke hengel en techniek is het meest geschikt om op een rivier te vissen? Hoe organiseer je een sportvisevenement? Hoe beheer je een forellenvijver? Hoe staat het met de kwaliteit van het water? Wat is de invloed van natuurbeheer op de visstand? Hoe kun je op een duurzame manier vis kweken? Dat zijn allemaal vragen die in deze opleiding aan de orde komen. De opleiding houdt haar Open dag op 4 en 5 februari.

Op de Sportvisacademie Zwolle worden studenten opgeleid, want er is namelijk niet alleen aandacht voor de sportvisserij. Ook natuurbeheer, waterbeheer en viskweek spelen een grote rol in deze opleiding. Maar waar de studenten ook mee bezig zijn, de sportvisserij staat altijd centraal. Om nieuwe studenten, hengelsportbedrijven, waterschappen, hengelsportverenigingen en andere geïnteresseerden in de keuken te laten kijken, organiseert Sportvisacademie Zwolle Open dagen op 4 en 5 februari. Tijdens de Open dagen wordt informatie gegeven over de opleiding. Ook zijn de praktijkruimtes te bezichtigen, waar les wordt gegeven en karpers worden gekweekt.

Bezoek combineren met Carp Zwolle

De Open dag op zaterdag valt samen met Carp Zwolle. Deze grote karperbeurs wordt georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle en die liggen op slechts een steenworp afstand van de Sportvisacademie Zwolle. Een beursbezoek is daarom gemakkelijk te combineren met een bezoek aan Sportvisacademie Zwolle. Mensen die op zaterdag zijn verhinderd kunnen ook op vrijdagavond terecht. Dan zal ook de bekende karpervisser Roelof Schut aanwezig zijn. Hij is docent aan Sportvisacademie Zwolle en geeft informatie over het lesprogramma.

De Open dagen zijn op:

  • vrijdag 4 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur;
  • zaterdag 5 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur.
  • De toegang is uiteraard gratis.

De Sportvisacademie is gevestigd aan de Koggelaan 7 in Zwolle en is een onderdeel van De Groene Welle. Daarnaast werkt de Sportvisacademie Zwolle nauw samen met Sportvisacademie Alkmaar. Samen zorgen deze scholen ervoor dat er vakmensen worden opgeleid. In de beste sportvisopleiding van Nederland werken enthousiaste docenten, die professioneel werkzaam zijn in de sportvisserij. Kijk voor meer informatie over de Sportvisacademie Zwolle op www.groenewelle.nl of bel (038) 467 11 20.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide