Vis TV 2011 start 6 maart! (video)

8147
12 jan 2011

Vis TV fans opgelet! Zorg dat je zondag 6 maart om 10:00 uur aan de buis gekluisterd zit, want dan begint op RTL 7 het spiksplinternieuwe Vis TV seizoen 2011! Vanaf dan is gedurende 12 weken iedere zondagochtend Vis TV op RTL 7 te zien. De herhalingen zijn de daarop volgende zaterdagen, om 07:30 uur op RTL 4.

De meeste afleveringen zijn inmiddles opgenomen, maar de precieze uitzendvolgorde van de hele nieuwe reeks Vis TV moet nog worden bepaald. We kunnen je wel alvast de inhoud van de eerste vier uitzendingen verklappen. Op 6 maart gaan Ed en Marco een Friese polder in om te snoeken.

Check hieronder alvast de promo van het nieuwe seizoen:

De week daarna wordt er door de Vis TV presentatoren in Benschop met de vaste stok op kruiskarper gevist. Zondag 20 maart vormt de Waal het toneel van een barbeelsessie en een week later gaan de beide heren trollen in de Blauwe Stad.


Ook dit seizoen is karpervissen weer onderdeel van de avonturen van Ed & Marco.

Spectaculair

Verder zitten er dit Vis TV seizoen nog meer spectaculaire uitzendingen bij. Want wat dacht je van haaienvissen op de Noordzee, mega roofblei vangen in de Grensmaas, karpervissen in De Rijp en achter de fint aan in de Nieuwe Waterweg? Kortom een diverse en interessante reeks afleveringen van Vis TV voor 2011. In het volgende Visblad lees je in een groot artikel veel meer over de verschillende afleveringen in het nieuwe seizoen. Voor nu: zet 6 maart alvast met markerstift in je agenda!

 
Tijdens één van de nieuwe afleveringen staat het vissen op gladde haai centraal.

-> Meer Vis TV 2011

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide