Hét Visblad online februari (video)

2080
26 jan 2011

Daar is ie dan weer: de nieuwe editie van Hét Visblad! Ook deze maand weer boordevol interessante artikelen met tal van nuttige en praktische tips om je eigen visserij van een positieve impuls te voorzien. En natuurlijk hebben we ook weer twee spiksplinternieuwe sportvisvideo’s klaarstaan!

Ed Stoop ging langs bij Visbladlezer Ronald om hem van een complete make-over te voorzien. Dit betrof geen metamorfose op modetechnisch gebied, maar een waarbij je lekker warm blijft tijdens het vissen in winterse omstandigheden. Check het filmpje bij de Vraag het aan Ed om te zien hoe je er het beste warmpjes bij zit. In het andere filmpje hebben we spectaculaire vissen van het Oostvoornse Meer zitten. De prachtige regenboogforellen die in beeld komen werden bovendien niet met de vliegenhengel, maar aan de spinlat gevangen. Marcel van der Ham laat zien hoe hij met vlieg en spinhengel succesvol is op dit bijzondere en uitdagende water. Check hieronder de video's:

Vraag het aan Ed - warmtetips

Vliegvisreportage - vliegvissen met de spinhengel!

Verder heeft Hét Visblad deze maand natuurlijk weer veel meer te bieden. Zo doet Richard Pronk het Noord-Hollandse streekproduct baarspeuteren uit de doeken, geeft snoekengek Eddy te Mebel je zijn jerkbait top 10, skypet Daniël Jawadnya met de Engelse karpergoeroe John O’Driscoll voor wintertips en biedt Ron Gatowinas alvast een voorproefje van de zeestekkengids die Sportvisserij Noordwest Nederland dit jaar op de markt gaat brengen. Samen met de vaste rubrieken Visnieuws, Waterkennis met Kraal, Spraakwater, de Vuurdoop, Hotspots uit de VISpas en de Visfotostrip heb je dus weer een heleboel interessant leesvoer voorhanden.

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dan mis je dus echt een hele hoop op sportvisgebied. Gelukkig is dit probleem echter bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand krijg je twaalf keer per jaar Hét Visblad thuisbezorgd. Klik hier voor een abonnement!

Kijk voor een uitgebreid archief met talloze video's en tips & trics op www.hetvisblad.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide