KSN Landelijke Jeugddag 2011

4214
02 feb 2011

Alle jeugdigen tot en met 20 jaar opgelet! Ook in 2011 gaat de KSN commissie Jeugd onverminderd door met het organiseren van toffe evenementen voor alle jeugdige karpervissers in Nederland.

Daarom hebben we ook dit jaar weer een fantastische jeugddag georganiseerd en wel op 27 februari a.s.!

Op deze dag zullen weer spectaculaire en leerzame presentaties te zien zijn, praktijkgerichte workshops door echte karpercracks en uiteraard is er de mogelijkheid om al deze fanatieke karpervissers persoonlijk je vragen voor te leggen!
Zoals ieder jaar sluiten we deze dag af door een fantastische tombola met een rijk gevulde prijzentafel.

Medewerking voor dit jaar wordt verleend door onder andere Sjakie en de Polderboys, Gerwin Gerlach, Daniël Jawadnya, het JRC knoopteam, team Hollandbaits en nog veel meer!

Verder zal er halverwege de dag een lunch zijn en is er de gehele dag voldoende drinken. Het is verder niet noodzakelijk om KSN lid te zijn, iedereen is welkom!

Natuurlijk is deze dag zoals gewoonlijk helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen om aanwezig te zijn is een mailtje sturen naar Jeugd@karperstudiegroep.nl onder vermelding van naam, leeftijd en e-mailadres zodat we rekening kunnen houden met jouw komst!

Nogmaals in het kort:

Wat? KSN landelijke jeugddag 2011
Wanneer? 27-02-2011
Waar? Kantoorgebouw Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, 3721 BC in Bilthoven
Voor wie? Alle jeugdige karpervissers tot en met 20 jaar
Tijd? Zaal open vanaf 9:45 tot 16:30
Kosten? Gratis!

Hopelijk zien we jullie in Bilthoven op 27 februari!

KSN Commissie Jeugd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.