Visma Wall of fame: alle nieuwe producten op een rij!

5176
02 feb 2011

Voor het eerst in de geschiedenis zijn alle noviteiten in de hengelsport verzameld op één punt: op de Visma Wall of Fame. Zo weet je in no-time welke nieuwe producten er voor komend seizoen op de markt zijn. Nóg een reden om tussen 31 maart en 3 april naar Ahoy Rotterdam te komen!

Uit enquêtes blijkt dat de bezoekers van Visma, de grootste hengelsportbeurs in Europa, graag willen weten welke nieuwe producten er op de beursvloer te bezichtigen zijn. Om aan deze wens tegemoet te komen, wordt dit jaar een speciale expositiewand opgericht: de Visma Wall of Fame.

Op deze wand, mede mogelijk gemaakt door Topvisser.nl, kunnen alle standhouders hun belangrijkste noviteiten presenteren. Van al deze producten worden handige take-away kaartjes gemaakt waarop staat wat de specificaties zijn en waar je dit item kunt aanschaffen.

Tipje van de sluier

Om je alvast een beetje warm te maken voor de Wall of Fame, zullen we een tipje van de sluier optillen.
Wat dacht je van de Penn Battle BTL, een beest van een molen voor een zeer scherpe prijs? Of het complete Sashimi-pakket van Yo-Zuri: werkelijk schitterende pluggen die van kleur verschieten als je ze binnen vist!

Karpervissers zullen verheugd zijn met de nieuwe Robin-Red-range van Dynamite Baits en de camouflage-items van Strategy The Fuzz.

Revolutionair is het Invincible Balance System waarmee je elke verticaalhengel perfect in balans brangt, ingenieus en geniaal. Als hekkensluiter van dit tipje van de sluier noemen we de Shimano Baitrunner D. We zijn bijzonder verheugd deze all-time classic in een nieuw jasje op de Visma te mogen presenteren!

De grootste en meest complete beurs!

Bovenstaande is maar een kleine greep van de tientallen gloednieuwe producten die tijdens Visma geëxposeerd gaan worden. Maar er is nog meer: zo vindt tijdens de Visma de bekendmaking van de Hengelsporthoofdstad van het Jaar plaats en zijn er doorlopend lezingen en workshops.

En natuurlijk is dit dé gelegenheid om op zoek te gaan naar mooie aanbiedingen. Visma is niet alleen de grootste, maar ook de meest complete hengelsportbeurs van Europa. Zet 31 maart t/m 3 april daarom alvast in je agenda en zorg dat je het niet mist!

Check ook: www.visma.nl en www.topvisser.nl

Bron: Ahoy Rotterdam NV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.