Meer wateren bevisbaar met de VISpas

6115
03 feb 2011

Er is weer meer water in Nederland waar je met een VISpas mag vissen. De eerste aanvullingen van dit jaar op de landelijke en federatieve lijst van viswateren zijn al weer verwerkt.

Zo is er een stuk Maas bij Grave landelijk ingebracht door Sportvisserij Zuidwest Nederland en heeft Sportvisserij NoordWest Nederland meerdere wateren waaronder het Braassemermeer toegevoegd aan de Landelijke Lijst van Viswateren.

De Gewestelijke pachtcommissie Utrecht bracht wateren in het recreatiegebied Gagelbos landelijk in. In totaal werd meer dan 1.000 hectare water toegevoegd en daarmee voor iedere VISpashouder bevisbaar.

De nieuwe aanvullingslijst is hier te downloaden. Om in een wateren te mogen vissen heb je naast de VISpas de Landelijke Lijst van Viswateren en de aanvullingslijsten nodig.

Handig: Visplanner

Via Visplanner kun je direct op kaart zien waar je wel en niet mag vissen met een VISpas. Bovenstaande wijzigingen zijn al doorgevoerd op de site. Daarnaast vind je er visstekken, trailerhellingen, hengelsportzaken en nog veel meer!

-> Direct naar Visplanner.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.