KSN landelijke voorjaarsmeeting 2011

3231
14 feb 2011

Beste karpervisser, de KarperStudiegroep Nederland organiseert traditiegetrouw tweemaal per jaar een landelijke meeting. Sinds het najaar van 2010 vinden deze meetings plaats in het sfeervolle 'De Hofstede' te Bunnik.

Via deze weg willen wij alle karpervissers uitnodigen voor de komende meeting op zaterdag 19 februari 2011. Wat hebben we in petto voor jullie?

  • Een prachtig programma met lezingen van Pascal Praet, Daniel Jawadnya en Michiel Slootweg. Daniel gaat met ons de discussie aan op het gebied van aas: wat vangt de karper en wat vangt de karpervisser?, Pascal zal ons een schitterende presentatie tonen over zijn vangsten in het seizoen 2010, Michiel neemt ons mee in zijn zoektocht van aardappel tot readymade.
  • Met al de aanwezig winkeliers kunnen we gerust spreken van een minibeurs! Neem de tijd om alle producten te bekijken en je voor te laten lichten over de laatste nieuwe trends op het gebied van aas, rigs enzovoorts.
  • De sfeervolle locatie biedt voldoende ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje bij te kletsen met vismaten en oude bekenden.
  • Last but not least zal er afsluitend een tombola zijn met schitterende prijzen.

De KarperStudiegroep Nederland staat natuurlijk niet alleen bekend om de meetings. Wat hebben we zoal bereikt in de afgelopen jaren?

  • Dankzij inspanningen van onder andere Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland wordt vanaf 2012 het nachtvissen vrij gegeven door het hele land, met uitzondering van de Natura 2000 gebieden. Een enorm succes! Meer info is te verkrijgen op de KSN-stand.
  • De KarperStudiegroep Nederland draagt bij aan het opzetten, uitvoeren en monitoren van SpiegelKarperProjecten, de zogenaamde SKP's. Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het uitzetten van spiegelkarpertjes bij jou in de buurt? Spreek een van de bestuursleden dan aan op de meeting.
  • De KarperStudiegroep Nederland heeft inmiddels meer dan 50 jeugdviskampen georganiseerd in binnen- en buitenland waarbij voorlichting en educatie voorop staan. Meer informatie over de jeugdviskampen is te verkrijgen bij een van de leden van de Commissie Jeugd.

Tot ziens in Bunnik!

Opgelet: in tegenstelling tot de vorige twee meetings is de aankomende meeting alleen toegankelijk voor leden. Lid worden kan aan de deur!

Bron: Karperwereld online

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide