HISWA 2011: be there!

4670
04 mrt 2011

Ook dit jaar is Sportvisserij Nederland vertegenwoordigd op de HISWA 2011 in Amsterdam. De HISWA luidt op dit moment met een bruisend activiteitenprogramma de jaarlijkse start van het vaarseizoen in. Je hebt nog drie dagen om erbij te zijn!

Of je nu kiest voor het ruime sop of de Friese Meren: de HISWA Amsterdam Boat Show biedt alles voor op en om je boot.

Je vindt er duizenden nautische accessoires, schitterende jachten aan de steiger en maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Watersport. Van roeier tot wedstrijdzeiler en van sportboot liefhebbers tot motorjacht geïnteresseerden; beursbezoekers kunnen zich op de HISWA uitgebreid laten inspireren.

HISWA bezoekers kunnen voor slechts € 7,50 een 2e klas NS-dagretour bestellen. Geldig vanaf elk NS–station met de trein naar Amsterdam RAI. Kaarten kunnen besteld worden door online te registreren.

De HISWA wordt gehouden van dinsdag 1 tot en met zondag 6 maart 2011 in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur en donderdag 3 en vrijdag 4 maart van 10:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op www.hiswarai.nl.

Kom vooral naar de stand van Sportvisserij Nederland, standnummer 7.107. Ons credo: Vissen? Altijd de VISpas mee!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide